Energetische massage voor HSP

Energetische massage voor HSP, chakra’s in balans brengen

Een hoog gevoelig persoon is gevoeliger voor indrukken en neemt meer subtielere nuances waar dan gemiddeld. De indrukken worden uitgebreider en nauwkeuriger door het zenuwstelsel verwerkt. Het zenuwstelsel is ook fijn gevoeliger dan doorgaans gangbaar is. Hoog gevoelige mensen beleven sensaties intenser.

Door de diepe indruk die omgevingsprikkels maken heeft een Hoog gevoelig persoon meer tijd en rust nodig om als deze indrukken te verwerken. Zij worden hierdoor wel sneller belast door een teveel aan binnen gekomen informatie.

Het zenuwstelsel kan sneller overbelast raken of in een overlevingsstand komen te staan. Het raakt uit balans. Middels massage op een subtiele manier, kan door de aanraking en het contact het stress systeem worden gekalmeerd en juist het zelfhelende vermogen van het lichaam weer worden geactiveerd.

Naast het waarnemen via de zintuigen neemt een mens ook waar via subtiele energie. Met name hoog sensitieve personen hebben hier meer bewust contact mee. De chakra’s reguleren deze energie. Deze kunnen door overprikkeling uit balans raken.

Een stevig fundament is een voorwaarde om goed contact met jezelf te hebben en dus ook goed bij jezelf te kunnen blijven.

Deze energetische massage voor HSP-ers (maar kan zeker ook voor niet HSP-ers) is een subtiele vorm van massage waarbij het zenuwstelsel wordt gekalmeerd, het zelfhelend vermogen wordt aangezet en de chakra’s komen weer meer in balans komen. Energie wat niet meer dient wordt afgevoerd.

Hierdoor krijg je beter contact met je lichaam, ervaar je diepe ontspanning  en voel je je beter gegrond. Je voelt je meer in balans.

  • Duur sessie:                            90 minuten
  • Duur massage:                        75 minuten
  • Kosten:                                   € 65,00 (excl. Btw)

Wil je graag deze massage, of wil je meer informatie? Klik dan hier om een bericht te sturen.