Pauline Mensen

Pauline Mensen

Tijd om kennis te maken met de mens achter Innerside Coaching!

Mijn naam is Pauline Mensen.
Mijn achternaam doet mij eer aan, ik ben een echt ‘mensen-mens’.
Coaching, begeleiding en verbondenheid met mensen lopen als een rode draad door mijn leven heen. Hierin ligt mijn bezieling.
Mijn achtergrond ligt in de zorg. Na mijn opleiding Fysiotherapie ben ik in een revalidatiecentrum gaan werken. Daarna ben ik in diverse zorgorganisaties op management en staffuncties werkzaam geweest.

Na de geboorte van ons jongste zoontje heb ik een sabbatical jaar genomen. Om bewust stil te staan waar ik mij op wil richten in mijn leven.
Ik besloot mij te richten op dat waar werkelijk mijn hart en mijn talent ligt, het begeleiden van mensen bij thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zien wat er in mensen schuilt en wat er vóór staat waardoor het er (nog) niet uit komt. Mensen hiervan bewust laten worden, zodat verscholen mogelijkheden weer zichtbaar kunnen worden.

Mijn coachopleiding volgde ik aan de Coachings Academy International in Naarden. Daarna heb ik de 3 jarige opleiding voor persoonlijk ontwikkeling en de Energetische opleiding gevolgd bij het Itip. Op dit moment volg ik de Energetische vervolg opleiding.

In 2010 ben ik gestart met Innerside Coaching. Het werk wat ik het allerliefste doe….