Je eigen kracht

Je eigen kracht

Je eigen kracht

Innerside Coaching is een begeleidingspraktijk voor lichaamsgerichte coaching, heling en (energetische) massage.
Ik bied begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar hun eigenheid en hoe je het leven kunt leven wat werkelijk bij jou past. Een leven wat voldoening geeft.

Soms kan je in je leven voelen dat er een verandering nodig is. De oude manier van doen wat je altijd gewend was lijkt niet meer te werken. Of je voelt dat er meer in je zit, maar dat dit er niet uit komt.
Deze periode van schuring, onvrede of zelfs vastlopen is vaak niet prettig, maar het heeft een functie.  Het maakt dat je op zoek gaat naar de verandering die nodig is om wel weer lekker in je vel te komen.
Dit is juist de fase waarin je kan ontdekken wat er nog meer in jouw schuilt, maar wat je nu nog niet gebruikt, waardoor je dus uit balans raakt. Het is een fase met grote persoonlijke groeipotentie.

Ieder mens heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Dat maakt jou uniek wie jij bent. Er is werkelijk geen mens in de wereld die precies hetzelfde is zoals jij!

In deze karaktereigenschappen schuilen jouw kwaliteiten. Ik noem dit de glanzende kant van jouw medaille die bovenop ligt en wat zichtbaar is voor anderen. Deze kwaliteiten hebben ook een tegenpool wat vaak minder ontwikkeld is. De achterkant van die medaille, waar andere kwaliteiten van jou liggen, maar die niet zo snel zichtbaar worden. Je hebt ze echter wel in jou. En je hebt ze nodig om in balans te blijven.

Als het bijvoorbeeld een kwaliteit van je is dat je heel goed kan afstemmen, dan kan de keerzijde zijn dat het misschien lastig is om werkelijk goed te blijven voelen wat jij nou eigenlijk wilt, of hierin voor jezelf op te komen. Het ligt door de vanzelfsprekende afstemming op de loer dat je meer de behoefte van de ander volgt en voorbij gaat aan het feit dat ook jij eigen verlangens hebt. Dan ligt hier wellicht juist jou ontwikkelingsweg!
Of als je juist heel goed voor je eigen gang kan gaan, dan is het wellicht lastiger om echt de verbinding aan te gaan of om de ander ook echt te blijven zien. Wat merkbaar zal worden in relaties.

Niet dat je dat niet in je hebt, het staat gewoon niet voorop, het ligt nog verborgen in je.  In juist dat deel wat je nog niet van jezelf kent, ligt dus de ontwikkelingsweg.
In het ontdekken van deze verborgen delen van jezelf en dit weer vrij maken, schuilt jouw kracht en de mogelijkheid om meer en meer in balans te leven. Jouw lichaam geeft hierover constant informatie en feedback. En hier begeleid ik je graag bij.
Als je van jouw medaille zowel de glanzende kant als de andere kant kent en kan gebruiken, dan word je een krachtiger mens en krijg je keuze vrijheid om in te zetten wat op dat moment nodig is. Je wordt letterlijk een heler mens.

Als je een keuze maakt wat werkelijk voor jouw kloppend is en daar gehoor aan geeft, dan voel je balans, rust, ruimte, kracht en energie in je lichaam. Een positief gevoel van binnenuit, omdat je trouw bent aan jezelf. Het geeft een gevoel van vrijheid.
Zo communiceert jouw lichaam met jou. Het staat ten dienste van jou.

Hier help ik je graag bij. Om kwaliteiten van jezelf die je nog niet leeft weer vrij te maken. En om als het ware de handleiding van jouw lichaam en jouw systeem te leren kennen. Om bewust te ervaren wat wel bij jouw past en wat niet. En je hier jouw eigen authentieke keuzes in kan gaan maken.

Zo ervaar je meer rust, kracht en ruimte. Zo wordt jij steeds meer jezelf.