Je eigen kracht

Je eigen kracht

Ieder mens heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Dat maakt je uniek wie jij bent.
In deze karaktereigenschappen schuilen je kwaliteiten. Sommige eigenschappen kunnen je ook in de weg zitten.

Ieder mens heeft ook vele eigenschappen of kwaliteiten in zich die nog niet worden gebruikt. In de loop van je leven zijn door opvoeding, ervaringen of teleurstellingen, kwaliteiten bewust of onbewust in de schaduw gezet. Omdat ze op dat moment niet wenselijk waren. Hierdoor kunnen kwaliteiten verborgen blijven, of zo vervormd worden dat je er last van krijgt, in plaats van dat ze je van dienst zijn.
Bijvoorbeeld: Behulpzaamheid werd in het gezin bijzonder gewaardeerd. Of er was weinig ruimte voor eigenheid. Het gevolg kan zijn dat je door al het aanpassen niet meer weet wat je nou eigenlijk zelf zou willen, laat staan dat je dit ook serieus neemt en bevredigend richting kan geven aan je eigen leven.

Goed nieuws: want er schuilt nog een enorme potentie aan ongebruikte kwaliteiten in ieder mens die kan worden aangeboord.  Je hebt de antwoorden en mogelijkheden al, je  kan er alleen even niet bij. Ook in eigenschappen die je ogenschijnlijk in de weg zitten schuilen kwaliteiten die weer op een gezonde manier vrij komen wanneer je hier op zicht op krijgt.  Het is de kunst deze weer te ontdekken, te ervaren en weer te leren gebruiken.
Innerside Coaching kan je daarbij helpen.

Een paar sessies met  een  coach kunnen je helpen om je hier meer bewust van te worden.
Ik help je om zélf te ontdekken wat jóuw antwoorden en oplossingen zijn voor vraagstukken waar je in het leven tegen aan loopt en om in beweging te komen om dit ook daadwerkelijk te realiseren.
Om op die manier ruimte, energie en daadkracht te ervaren in je leven.