Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Begeleiding bij overbelasting verschijnselen

Een individueel begeleidingstraject voor  balansvraagstukken

  • Gevoel van vast te lopen in het leven
  • Burn-out en stress begeleiding
  • Preventief programma bij overbelasting verschijnselen
  • Ondersteuning van managers bij begeleiding van medewerkers met overbelasting verschijnselen.

Hierbij maak ik gebruik van gesprekken, lichaamswerk, ontspanningsoefeningen, meditatie en ervaringsgerichte oefeningen.

 

Persoonlijke groei

Wrijving of vastlopen op een bepaald vlak in je leven is vervelend, maar biedt ook een mooi moment om te leren en te groeien! Waar ‘wat is’ en ‘wat je wilt’ uit elkaar loopt ontstaat wrijving en vraagt om verandering. Je komt hier jezelf en je eigen patronen tegen.

Een concreet probleem waar je tegen aan loopt in het leven kan je inzicht geven in wat jouw reactie patroon is en voor welke stap je staat in je proces van persoonlijke groei.  Door hier samen naar te kijken en helder te krijgen wat je zelf hierin doet en wat het effect hiervan is op een ander, krijg je inzicht in jouw aandeel in het probleem. Door hiervan zowel mentaal, emotioneel als fysiek bewust te worden en te ervaren van andere mogelijkheden krijg je keuze mogelijkheid in je reactie en kan er iets in de situatie veranderen.

Een begeleidingstraject in persoonlijke groei biedt:

  • Helderheid
  • Bewustwording van jouw eigen rol hierin
  • Inzicht, onderzoeken en ervaren van nieuwe wegen om hier mee om te gaan.

Hierbij maak ik gebruik van gesprekken, meditatie, ontspanningsoefeningen, lichaamswerk en ervaringsgerichte oefeningen.

 

Lichaamswerk  / energetisch werk:

Door lichaamswerk kan je op een andere manier inzicht krijgen waar je tegen aanloopt en hier je eigen antwoord op vinden.  Namelijk door echt lijfelijk voelen en ervaren, in plaats van er over praten.

Het lichaam heeft duidelijke taal. Het geeft aan wat er op dit moment in je leeft, waar je naar verlangt, wat je tegenhoudt en wat de stap is waar je voor staat. Het lichaam liegt nooit……  Middels lichaamswerk leer je hier aandacht aan te geven, naar te luisteren en je eigen antwoorden te vinden.