Praktische informatie

Praktische informatie

Een goede match met de coach is een vereiste voor een goed coachingsgesprek. Daarom start een begeleidingstraject bij Innerside Coaching met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan het einde van dit gesprek bepalen we samen of en hoe we met elkaar verder gaan.

Wanneer je kiest voor Innerside Coaching stellen we een begeleidingsstraject op met jouw persoonlijke doelen, het aantal gesprekken, de duur en de frequentie van de gesprekken.
Het laatste begeleidingsgesprek is tevens een afrondend evaluatiegesprek. Natuurlijk is er gedurende het traject altijd de mogelijkheid het proces bij te stellen.

Ik werk met verschillende werkvormen:

  • Gesprek
  • Meditatie en verstilling om de geest tot rust te laten komen en om meer in contact te komen met je lichaam
  • Lichaamswerk om meer in contact te komen met je lichaam
  • Ervaringsgerichte oefeningen, zodat je ervaart wat er gebeurt in jou
  • Mindfulness
  • Heling van blokkades
  • Massage en holistic pulsing om het lichaam in balans te brengen en het zelf herstellende vermogen van het lichaam te activeren

De begeleidingsgesprekken vinden plaats op een mooie, landelijke en bijzondere plek aan het Vennemeer in Oud Ade. Een rustige boerenomgeving aan het water die uitnodigt afstand te nemen van het normale dagelijks leven. Een plek midden in de Randstad, waar je de stilte kan horen en voelen.

Een coachingssessie duurt 75-90 minuten.
Omdat ik vind dat coaching / begeleiding voor iedereen mogelijk moet zijn, maak ik verschil in het tarief voor begeleidingstrajecten ingezet vanuit een werkgever en begeleidingsgesprekken op persoonlijke titel.

Tarief:

Consult Coaching particulier (75- 90 minuten):      €90,- (excl. Btw)

De tarieven voor de massages en Holistic Pulsing vind je op de informatiepagina over de massages.

Praktijkadres:Postadres:
Vennemeer 39Franchimontlaan 43
2374 AV Oud Ade2313 RX Leiden
06-23023640 

Klik hier voor de praktijk locatie link naar Google maps.