Praktische informatie

Praktische informatie

Een goede match met de coach is een vereiste voor een goed coachingsgesprek. Daarom start een coachingstraject bij Innerside Coaching met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan het einde van dit gesprek bepalen we samen of en hoe we met elkaar verder gaan.

Wanneer je kiest voor Innerside Coaching stellen we een coachingstraject op met jouw persoonlijke doelen, het aantal gesprekken, de duur en de frequentie van de gesprekken.
Na het laatste coachingsgesprek volgt een afrondend evaluatiegesprek. Natuurlijk is er gedurende het traject altijd de mogelijkheid het proces bij te stellen.

In het coachingsgesprek draait alles om jouw coachingsvraag en de essentie die hier achter ligt. Door reflectie, het (weer) ontdekken waar werkelijk je verlangen ligt, het ontdekken van je eigen krachten en het maken van concrete vervolgstappen ontstaat je ontwikkeling. Na elk gesprek schrijf je een verslag over het gesprek om de ingezette ontwikkeling verder te bestendigen.

De coachingsgesprekken vinden plaats op een mooie, landelijke en bijzondere plek aan het Vennemeer in Oud Ade. Een rustige boerenomgeving aan het water die uitnodigt afstand te nemen van het normale dagelijks leven. Een plek midden in de Randstad, waar je de stilte kan horen en voelen.

Een coachingssessie duurt 75-90 minuten.
Omdat ik vind dat coaching / begeleiding voor iedereen mogelijk moet zijn, maak ik verschil in het tarief voor coachingtrajecten ingezet vanuit een werkgever en coachingsgesprekken op persoonlijke titel.

 

Praktijkadres: Postadres:
Vennemeer 39 Franchimontlaan 43
2374 AV Oud Ade 2313 RX Leiden
06-23023640

Klik hier voor de praktijk locatie link naar Google maps.