Massage aanbod

Massage aanbod

Massage ter ondersteuning van jouw ontwikkelingsproces

In een coachingsproces wordt op basis van jouw hulpvraag middels gesprekken, lichaamsgerichte oefeningen en ervaringsgerichte oefeningen een bewustwordingsproces en daarmee een ontwikkelingsproces in gang gezet. Het doel is hier veelal van om jouw eigen authentiek antwoorden te vinden.

Hierin ga je meer en meer ervaren wat je eigenlijk ten diepste zou willen en ook wat je er, veelal onbewust, keer op keer tussen kan zetten, waardoor je leven er anders uit ziet dan waar je naar verlangd. Al deze informatie ligt in jouw lichaam energetisch opgeslagen.

Voor verandering is bewustwording het sleutelwoord. Pas als je begrijpt en voelt wat er gebeurd kan je hier bewust een andere keuze in maken. Door hier met zachtheid, mildheid en zonder oordeel naar te kijken ontstaat als vanzelf een transformatieproces. Als je aanneemt wat er is, dan kan dat wat je niet meer dient worden los gelaten. Er ontstaat een opschoningsproces van het oude, waardoor het werkelijke verlangen tevoorschijn kan komen.

Jouw lichaam wil naar heelheid bewegen.

Energetische massage helpt je ter ondersteuning van dit proces. Soms is praten juist niet helpend, maar vraagt het proces meer om verstilling, rust en stabilisatie.  Door het directe contact draagt massage bij aan het beter voelen van je lichaam en het beter in je vel zitten. Letterlijk uit je hoofd, in je lijf.

Door een massage kunnen blokkades worden opgeheven. Het draagt bij aan het tot rust brengen van jouw stress of actie systeem, het zelfhelend vermogen wordt aangezet en je energie kan weer vrijelijk door je lichaam stromen.  Zodat het lichaam z’n werk kan doen.

Massage is dus een hele goed ondersteuning van jouw bewustwordingsproces.

De werking van massage

Jouw lichaam heeft een grote intelligentie. Jouw lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Het weet de weg naar herstel en balans als je het de kans, de rust en de ruimte geeft om dit te laten ontstaan. In het lichaam liggen ook blokkades opgeslagen die dit zelfhelende vermogen kunnen blokkeren.

Middels massage en het contact via de handen wordt het zelfhelend vermogen als het ware weer wakker gemaakt. Het lichaam ontspant meer en meer, waardoor een dieper contact met jezelf kan worden ervaren. In het contact en de verbinding met het hart wordt herstel geactiveerd.

Jouw lichaam herinnert zich als het ware weer haar eigen natuur. Dit werkt door op een onbewuste laag. Energie die je niet meer dient wordt afgevoerd en blokkades kunnen als het ware smelten, waardoor jouw levensenergie weer meer gaat stromen. Jouw lichaam weet de weg. Daar mag je op vertrouwen.

Energetische massage voor Hsp (Chakra’s in balans brengen)

Wanneer je hoog sensitief bent komen er veel meer prikkels en indrukken binnen dan bij andere mensen.    De waarneming is verfijnder, gedetailleerder en de verwerking is verloopt ook verfijnder en gedetailleerder. Het luistert  nauwer dat informatie goed verwerkt wordt. Vaak is de intuïtie erg sterk ontwikkelt. Dit zijn absoluut kwaliteiten! Het maakt dat je verfijnd kan waarnemen en verfijnd kan reageren op situaties of preciezer weet wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Hiervoor heb je ook een fijnere bedrading wat sneller verstoord kan worden. Je energiesysteem is subtieler, waardoor je ook sneller uit balans kan raken. Dat is geen zwakte, dat is inherent aan een verfijnd instrument.

Een energetische massage kan je helpen om je systeem tot rust te brengen, zodat je zelfhelend vermogen weer wordt  geactiveerd,  verstorende energie dat je niet dient af te voeren en je weer te voeden en in balans te brengen. Hierdoor kan je diepe ontspanning ervaren.

Het is een rustige vorm van massage die heel helend is voor ieder mens, maar door de subtiliteit met name ook voor mensen met Hsp een weldaad is.

Lees hier verder voor meer informatie –>

Energetische voetmassage en de chakra’s         

Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen. Het ondersteund het zelfhelend vermogen van je lichaam. Een voetmassage kan je helpen je fysieke of geestelijk pijn te verlichten of je weer prettiger in je vel te voelen. Het verbetert de doorbloeding en geeft je een energiek en ontspannen gevoel.

Je voeten weerspiegelen de hele mens. Kortom, met een voetmassage wordt de hele mens geraakt, opgeschoond en geactiveerd!       

Nieuwsgierig? Lees hier verder voor meer informatie.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke  en zachte manier in beweging wordt gebracht. Ons lichaam bestaat voor 65% uit water. Door het pulsen wordt het lichaam in beweging gebracht. Dit geeft een gevoel van diepe ontspanning en geborgenheid. Het lichaam zal als vanzelf steeds meer ontspannen en loslaten, waardoor je weer meer contact en verbinding met jezelf kan ervaren.

Holistic Pulsing is ook een hele mooie vorm voor mensen met Hsp om de energie weer schoon te maken, het lichaam weer stromend en om meer in balans te komen.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Lees hier verder voor meer informatie