Cursusaanbod

Cursusaanbod

Uit je hoofd in je lijf!              

‘Uit je hoofd, in je lijf’ is een  basis bewustwordingsprogramma met je lichaam als uitgangspunt. Het is een programma van 5 avonden meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en ontspanning.  Het effect: dichter bij jezelf zijn, meer contact met jouw binnenwereld en een rustige geest in een ontspannen lichaam.   Middels 5 thema’s leer je hoe je dit zelf meer kan doen.

Nieuwsgierig? Lees hier verder voor meer informatie en de data –>

 

Herinner je lijf!                         

Eens in de maand geef ik een oplaadavond voor je lijf en geest. D.m.v. meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en ontspanning kom je weer lekker in je vel te zitten. Het effect is een rustige geest en meer in contact met jezelf en met je gevoel. Dus meer balans….  De avonden zijn bedoeld voor mensen die de basiscursus Uit je hoofd, in je lijf! hebben gevolgd en het gevoel van balans willen blijven voeden. Of voor mensen die interesse hebben in de basiscursus en dit wel eens willen proberen. Kom in balans en laad je energie op!

Nieuwsgierig? Lees hier verder voor meer informatie en de data.

 

Hoog Sensitiviteit

Merk je dat je veel informatie en prikkels oppakt van andere mensen en weet je nog niet zo goed hoe je hier mee om kan gaan? Dan is dit programma misschien iets voor jou.  Hoog Sensitiviteit is een programma van 6 avonden voor mensen die hier handvaten voor willen krijgen. Sensitiviteit kan je trainen, je kunt ook bescherming van jezelf trainen. Je leert meer over je gave, hoe je dit kan gebruiken  en hoe je hier en voor jezelf zorg kan dragen.

Aards, concreet en praktisch.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Lees hier verder voor meer informatie en data

 

Mindfulness

Mindfulness is een praktisch programma van 8 weken waarin je handvatten leert om meer in het Hier en Nu te leven.

Het leven werkelijk beleven kan je alleen maar precies op dit moment. Laat dit eens tot je door dringen…..

Beleven doe je met zintuiglijke ervaringen. Ruiken, zien, voelen, proeven, horen. Je voelt niet met je hoofd!

Vaak maakt het brein zoveel ‘lawaai’ dat dit je afleidt van juist deze ervaring. Het leidt je weg naar het verleden of de toekomst. En daar is niet het werkelijke leven.  Dat mis je dan,  zonde…..

Nieuwsgierig en wil je meer in het  Hier en Nu leven? Lees hier verder voor meer informatie en de data.